Kantoor inrichting

Een prettige omgeving voor collega’s en bezoekers

De kantoor inrichting. Een belangrijk onderwerp dat voor bedrijven een rol speelt in de uitstraling en het werkplezier. Uw bezoekers beoordelen u voor een belangrijk deel op de uitstraling van uw kantoor en bedrijfsruimte. Vergeet zeker niet de eerste indruk die men krijgt van de uitstraling van uw bedrijfspand. Verzorgd en goed onderhouden bepaalt deze eerste inruk. Eenmaal binnen wilt u natuurlijk ook dat uw bezoekers zich prettig voelen in de omgeving. Maatwerk inrichting draagt hier stevig aan bij. Uw kantoor hoort uiteraard ook een prettige omgeving voor uw collegaÕs en medewerkers te zijn. Bij Rubens Interieuren weten we hier alles van. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die we kunnen bieden. Bijvoorbeeld als het gaat om de inrichting van uw kantoor.

Over Rubens Interieuren, uw maatwerk specialist

Rubens Interieuren is een maatwerk specialist in Purmerend. Wij werken voor opdrachtgevers in de zakelijke sector. Particulieren helpen we bij het maken van maatwerk meubels en bij de inrichting van het interieur met maatwerk oplossingen. Voor zakelijke klanten verrichten we veelal interieurbouw. Dat kan bijvoorbeeld zijn voor winkels en kantoren. Echter, ook binnen de horeca zijn wij een graag geziene gast. Wij zorgen voor de interieurbouw en verzorgen de maatwerk toepassingen die bijdragen aan de uitstraling en kwaliteit van een gelegenheid. Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

Voorbeelden van het werk bij kantoor inrichting

Bij Rubens Interieuren zijn we van alle markten thuis. Wij zorgen dat de inrichting van uw kantoor er tot in de puntjes verzorgd uit komt te zien. Maak ook gebruik van ons aanbod als het gaat om:

  • Ontvangstruimte
  • Meubels op maat
  • Samenhang totale kantoorinrichting
  • Flexplekken indeling en realisatie
  • Maatwerk interieurbouw, bijvoorbeeld kastruimtes

Kantoor inrichting nodig? Neem contact op met Rubens Interieuren

Wilt u met ons de mogelijkheden bespreken? We geven u graag de informatie die u nodig heeft om succesvol met de inrichting van uw kantoor aan de slag te kunnen. Voor een persoonlijk gesprek, een afspraak en informatie belt u Rubens Interieuren op telefoonnummer 06-25535454. Op de website vindt u ook een contactformulier. Dit gebruikt u als u wilt dat wij contact met u opnemen. Bijvoorbeeld als het gaat om vragen over uw kantoor inrichting.