Keuken op maat

Alles recht en strak in keukens

Zoekt u naar een bedrijf dat u helpt met de keuken op maat maken? Rubens Interieuren is een specialist in maatwerk. De op maat gemaakte keuken zorgt natuurlijk voor een mooie, strakke uitstraling. Alles in de keuken past precies en is zorgvuldig gemonteerd. Op maat maken is het vak van Rubens Interieuren. Wij zorgen ervoor dat het maatwerk in de keuken perfect is. Wij kunnen bogen op jarenlange ervaring in keukenmontage. Wilt u de bestaande keuken laten renoveren, omdat alles schots en scheef hangt en dat ooit zo tijdloze karakter inmiddels volledig uit de tijd is geraakt? Doe dan een beroep op onze vakkundigheid. Wij zorgen dat alles weer keurig in orde is. Soms is het gewoon mogelijk om de basis van keukens te laten staan en de deuren en/of bladen te vervangen. Zo bent u natuurlijk een stuk voordeliger uit dan bij de aanschaf van een compleet nieuwe keuken. Bestaande apparatuur kunnen we gewoon in de nieuwe opzet terugplaatsen. Een apparaat in de nieuwe situatie op maat en op een andere plaats terug laten komen? Geen enkel probleem voor Rubens Interieuren.

Een nieuwe keuken op maat laten maken

Tussen alle keukens is uw droom keuken natuurlijk de meest perfecte. Rubens Interieuren helpt u om deze droomkeuken te realiseren. Wij zijn daarbij uw helpende hand om het precies zo te laten worden als vooraf gewenst. We zijn volkomen flexibel in onze aanpak. Wilt u het complete project door ons uit laten voeren? We zorgen dat dit prima voor elkaar komt. Wilt u ons inschakelen voor het verfijnde werk waar u zelf net niet handig genoeg voor bent? Dat vinden we ook helemaal goed. Vertel ons uw wensen en wij zorgen dat we er een praktisch advies tegenaan leggen.

De soorten bouw bij Rubens Interieuren

U kunt bij ons veel verschillende producten en toepassen op maat laten maken. Wij zijn vooral werkzaam op de volgende gebieden:

  • Interieurbouw
  • Winkelinrichting
  • Horeca inrichting
  • Kantoorinrichting
  • Meubels, zoals kasten, op maat maken

Contact over uw keuken op maat

Voor meer informatie of het maken van een afspraak belt u met Rubens Interieuren op telefoonnummer 06-25535454 of vult u het contactformulier op de website in. Wij bieden u een passend en vrijblijvend advies. Wij zijn uw gespecialiseerde bedrijf voor hulp bij het maken van een keuken op maat.