Maatwerk keukens

Precies passend en tot in de puntjes verzorgd

Zoekt u een leverancier van maatwerk keukens? Dan vindt u in Purmerend Rubens Interieuren. Wij zijn een specialist in maatwerk en interieurbouw. Keukens plaatsen met toepassing van maatwerk behoort tot een van onze specialismen. Dat doen we voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Niet alleen in Purmerend, maar ook in andere delen van Noord-Holland en soms zelfs een stuk daarbuiten. Reken op onze flexibele aanpak. Gedreven vakmanschap en verstand van de specifieke aspecten van keukens. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Precies passend is daarbij natuurlijk een eerste voorwaarde voor uw tevredenheid. Daar zorgen we uiteraard voor. Met 100% tevredenheidsgarantie. Wilt u weten hoe we ook bij u zorgen voor een tot in de puntjes verzorgde keuken? Maatwerk? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Maatwerk keukens volgens Rubens Interieuren

Bij Rubens Interieuren vinden we dat een flexibele aanpak in de praktijk het beste werkt. Wilt u bijvoorbeeld maar een deel van uw keuken op maat laten maken? Neem dan voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. Zoals bij alle soorten maatwerk is het bij keukens natuurlijk ook zo dat we precies de wensen in kaart brengen. Dan komen we naderhand niet voor verrassingen te staan. Door de goede voorbereiding zijn we in staat om u een volledige op maat gemaakte offerte te kunnen bieden. De keuken die wij afleveren horen volledig te voldoen aan alle specificaties. Ga maar eens met ons in gesprek om uw wensen op het gebied van keukens te bespreken.

Keukens en andere ruimtes met toepassing van maatwerk

Wij werken niet uitsluitend met keukens op maat. Doe ook een beroep op ons als het gaat om de volgende onderwerpen:

  • De inrichting van uw winkel
  • Kantoorinrichting
  • Op maat gemaakte meubelen
  • Kastenwanden en complete kasten
  • Volledige of gedeeltelijke interieurbouw

Iedere opdracht behandelen we met de grootste zorgvuldigheid. Van begin tot uiteindelijke oplevering begeleiden we het project met zorg en aandacht. Wilt u daar voorbeelden van vernemen? Neem dan via onderstaande contactgegevens contact met ons op.

Contactgegevens voor Rubens Interieuren, maatwerk keukens

We zijn u graag van dienst met informatie. Wilt u direct een offerte ontvangen? Eerst uw plannen met ons bespreken? Een gericht advies over kleur, stijl en uitvoering? Bel ons dan op telefoonnummer 06-25535454. Vul het contactformulier op de website in als u wilt dat wij contact met u opnemen. Rubens Interieuren is uw specialist in maatwerk keukens.